MOCE

MOCE: Een beurs vol banen

Het WTC Rotterdam staat op woensdag 28 maart geheel in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore en energie sector. Het Navingo Maritime & Offshore Career Event geeft jou de kans om te laten zien wat je in huis hebt!

Op het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) vind je ruim honderd verschillende bedrijven uit de gehele sector, die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. Nieuw dit jaar zijn Rosen Europe, Swets Group en Kenz-Figee. Daarnaast zijn er ook genoeg oude bekenden aanwezig op 28 maart: Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord, Boskalis, Royal IHC, Roll Group en nog vele anderen staan klaar om in gesprek te gaan over carrièrekansen met de ruim 3.500 bezoekers. Het careerevent wordt inmiddels voor de elfde keer georganiseerd.
Naast het bezoeken van de uitgebudiesreide beursvloer kun je als bezoeker live talkshows bijwonen op het Community Square of deelnemen aan verschillende case studies van onder andere Damen Shipyards Group en Oceanco. Bezoekers worden uitgedaagd om een vraagstuk binnen twee uur op te lossen. Dit biedt de kans om een goede indruk te maken op de bedrijven. Op de website www.MOCE.biz kun je de case studies alvast bekijken. Om mee te doen met de case study moet je je van tevoren registreren voor het event.

Cv uploaden
Om nog meer onder de aandacht te komen bij de bedrijven kunnen bezoekers voorafgaand aan het evenement hun cv uploaden in de database van de MaritiemeVacaturebank.nl. Door middel van ‘Invite & Meet’ worden geselecteerde bezoekers uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever op de beursvloer, of ze kunnen zelf een gesprek aanvragen.
De MaritiemeVacaturebank.nl Kubus is een terugkerend element op MOCE. Daar kun je terecht met alle vragen over het sollicitatieproces en krijg je tips over het sollicitatiegesprek en hoe je jezelf het beste kunt presenteren.

Ook voor jong talent is de beurs interessant: bij het Stage Informatiepunt kunnen studenten terecht voor een overzicht van (bijna) alle stages en onderzoeksopdrachten die de exposanten van MOCE uit hebben staan. Wellicht kom je achter mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht. Zoals altijd wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel voor exposanten en bezoekers.

Meer info: www.MOCE.biz
Voor een bezoek aan MOCE kun je je online registreren. De beurs is op 28 maart geopend van 10.30 tot 18.00 uur waarbij het laatste uur wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer. De volledige exposantenlijst is terug te vinden op de website. De toegang van de beurs is gratis.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.