Rotterdam

Rotterdam: goed resultaat maakt ambitieus investeringsprogramma mogelijk

‘De huidige tijd kenmerkt zich door steeds snellere veranderingen op vele gebieden. Alleen door hier vol op in te spelen kan de haven van Rotterdam zijn rol blijven vervullen als belangrijke motor van de Nederlandse economie; op het gebied van economische en maatschappelijke waardecreatie voor de regionale en nationale overheden, als bron van werkgelegenheid èn als speler in de algemene trend naar een nieuw, duurzamer energiesysteem.’

Dat zegt Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam in het jaarverslag 2017 dat vandaag op de website is verschenen. De haven en het Havenbedrijf hebben volgens hem een goed jaar achter de rug. Het goede financiële resultaat stelt het Havenbedrijf in staat het ambitieuze investeringsprogramma uit te voeren dat erop is gericht de Rotterdamse haven ook in de toekomst zijn toppositie te laten behouden als Europa’s grootste haven- en industrieel complex.

Een samenvatting van het jaarverslag vindt u hier.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.