Scoren tijdens het Havendiner van RPPC

Het was een bijzonder samenkomen, woensdagavond 7 maart in Het Kasteel tijdens het achtste RPPC-Havendiner. Relaties en leden van Rotterdam Port Promotion Council kwamen in grote getale naar het prachtige stadion van Sparta Rotterdam. ‘Collega’s en concullega’s’ streden hand in hand tijdens het voetbaltoernooi gedurende het evenement. Op het spel stond een prachtige bokaal, maar misschien wel belangrijker: eeuwige roem!

En deze eeuwige roem was toebedeeld aan ‘Team Maasvlakte’, bestaande uit spelers van Optimodal Nederland BV, Evergreen Shipping Agency, Imperial Logistics BV, Nieuwsblad Transport/NT Publishers en Getting the Market. Aangevoerd door niemand minder dan oud-Feyenoorder Mike Obiku, die de beslissende goal maakte in de finale tegen het team van Transito.

Na alle sportieve activiteiten vertrokken de ruim 250 aanwezige gasten richting de Business Club voor de prijsuitreiking en het netwerkdiner, want daar draaide het natuurlijk ook om: contacten leggen en te onderhouden. Namens Port of Zwolle was Marco van Swenne aanwezig. ‘Een hoop bedrijven en relaties uit de Rotterdamse haven waar wij als Port of Zwolle zaken mee doen, die tref ik hier op een gezellige en informele manier. Een zeer geslaagde avond!’

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.