Wie wordt het Jong Haventalent 2018?

De zoektocht naar jong haventalent is van start gegaan. Word jij het nieuwe boegbeeld van de Rotterdamse haven? Als Jong Haventalent ben jij dé stem van de haven, vorm je een belangrijke schakel tussen jongeren en andere professionals in en rondom de haven en ben je actief in het delen van jouw ervaringen om jongeren bij het havennetwerk te betrekken.

In deze rol ben je voor één jaar de spreekbuis voor young professionals in de haven en krijg je de kans om jouw ideeën en ambities onder begeleiding van een ervaren havenkenner tot uitvoering te brengen. Je bent regelmatig aanwezig bij diverse events van Jong Havenvereniging en partners en zet je volledig in om jong talent te enthousiasmeren voor de haven.

Ben je jonger dan 35 jaar en voel je je verankerd met de haven? Weet jij anderen van jouw kijk op de haven te overtuigen en jouw talenten op een slimme manier in te zetten? Of ken je wellicht iemand die uitstekend binnen dit plaatje past? Laat van je horen!

Rotterdams Havenevenement

Kandidaten worden door een vakkundige jury bestaande uit onder andere (voormalige) Jong Haventalenten en Havenmannen van het Jaar gescreend. Uiteindelijk blijven er drie finalisten over die meedingen naar de felbegeerde titel Jong Haventalent 2018. Hou donderdag 7 juni alvast vrij in je agenda, want dan wordt tijdens het Rotterdams Havenevenement de winnaar bekend gemaakt!

Is de positie van havenambassadeur jou op het lijf geschreven? Stuur dan voor 1 mei een mailtje naar jong@havenverenigingrotterdam.nl en wie weet word jij, of iemand binnen jouw netwerk, straks het Jong Haventalent 2018!

Download hier de flyer Jong Haventalent Flyer A4 en lees hoe je meedoet en wat de spelregels zijn.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.