Ding mee naar de Port Start-up Award

Tijdens het Port Event, dat Nieuwsblad Transport op 6 juni organiseert, wordt voor de eerste keer de NT Port Start-up Award uitgereikt. Start-ups die nog geen vijf jaar bestaan en al een werkend product of concrete dienst ontwikkelden, kunnen zich inschrijven voor deze Award.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Een klein aantal genomineerden zal tijdens het Port Event hun innovatie pitchen voor het publiek. Vervolgens wordt de eerste NT Port Start-up Award uitgereikt.

Deelnemen? Bekijk hier alle voorwaarden! Aanmelden kan tot en met 4 mei 2018.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.