Truckparking Maasvlakte Plaza breidt uit

Havenbedrijf Rotterdam is gestart met de uitbreiding van truckparking Maasvlakte Plaza. Daarmee wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar bewaakte parkeerplaatsen.

Momenteel telt Maasvlakte Plaza ruim 350 plekken. Naar verwachting kunnen er nog circa 150 parkeerplaatsen bijgebouwd worden. Als de vergunningverlening vlot verloopt, is de uitbreiding in het tweede kwartaal van 2019 afgerond.

De truckparking is op 3 mei 2017 geopend en is populair. Het beschikt over een informatiebalie, sanitaire voorzieningen, wifi, was- en droogmachines, kantoorruimtes en een restaurant van Routiers. Begin maart heeft Shell een brandstofpunt bij de parkeerplaats geopend en vorige week is gestart met de bouw van de grootste Truckwash van Nederland: HB Truckwash Maasvlakte.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.