Word jij de jongerenambassadeur voor de maritieme sector?

Als jij momenteel een maritieme studie volgt, dan moet je zeker even verder lezen. Nederland Maritiem Land zoekt nieuwe jongerenambassadeurs. Wil jij je een jaar lang onderdompelen in de maritieme sector en denk jij andere jongeren te kunnen interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld? Meld je dan aan!


Het nieuwe studiejaar komt er weer aan en Nederland Maritiem Land zoekt enthousiaste studenten die jongerenambassadeur willen worden voor de maritieme sector. Dus ben jij afkomstig van een maritieme opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau? Dan kun jij de volgende Young Maritime Representative (YMR) worden!

Je zult tijdens het ambassadeurschap uit eigen ervaring vertellen over je opleiding, ervaringen en motivatie. Dit gebeurt op social media met berichten en vlogs, maar ook op maritieme evenementen en gebeurtenissen. Een team van professionals ondersteunt jou bij alle taken, zoals het netwerken, in gesprek gaan met kopstukken uit de industrie en het vloggen. Op deze manier weet je zeker dat jouw verhaal door zo veel mogelijk jongeren wordt gehoord en gezien. Buitenom een kijkje achter de schermen, krijg je een geweldige introductie binnen de sector en bouw je in een mum van tijd een krachtig netwerk op.

Inschrijven kan tot vrijdag 8 juni.

Aanmeld criteria
– Je bent een student in het (voor)laatste jaar van een maritieme opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau of young professional die niet langer dan twee jaar in de sector werkzaam is.
– Je kunt jezelf op originele wijze presenteren via social media (Twitter, Facebook en Instagram).
– Je bent gemotiveerd om jou kennis over de maritieme sector/opleiding te delen met jongeren en vind het leuk om hierover in gesprek te gaan met jongeren.
– Beschikbaar op 14 juni voor een Pitchdag. Dus: wat drijft jou om YMR 2018/2019 te worden?
– Beschikbaar tijdens de Wereldhavendagen 2018 (7,8,9 september 2018) voor de bekendmaking YMR 2018/2019 en start van je YMR ambassadeurschap.

Lees hier een interview met een van de huidige Young Maritime Representatives.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.