Nieuwe zomerrubriek: stuur je mooiste havenfoto

Het zonnetje schijnt, de temperatuur loopt op. Voor veel mensen betekent dat vakantie, maar er moeten toch echt veel mannen en vrouwen flink doorwerken in de Nederlandse havens. Het werk gaat immers 24/7 door. Om deze harde werkers nog eens extra in het zonnetje te zetten, start Mainport met een zomerse fotorubriek. Deel je mooiste havenfoto met Mainport!

Van de grootste schepen op de Maasvlakte, tankers op de Schelde, de veerboot naar Texel, tot binnenvaartschepen naast kleine plezierbootjes bij een sluis, alles is welkom. Voor deze zomerrubriek zijn we op zoek naar de mooiste foto’s. Liefst vanaf de werkplek, maar hobbyfotografen zijn ook zeer welkom. En graag met zomerse uitstraling: zon of met een snufje recreatie op de actergrond. De redactie selecteert iedere week het mooiste, interessantste, grappigste of meest tot de verbeelding sprekende foto uit. Deze foto krijgt vervolgens een mooie plek op onze website, Facebook-pagina en Instagram-account.

Stuur jouw mooiste foto naar nathalie.montfoort@promedia.nl onder begeleiding van je naam en telefoonnummer en ook graag waar de foto is genomen. Foto’s kunnen worden ingezonden tot vrijdag 31 augustus.

Onderwerpen:

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.