Maritiem Museum houdt uitverkoop

Het Maritiem Museum Rotterdam houdt op zondag 18 november uitverkoop. Gegadigden kunnen hun slag slaan bij de verkoop van rekwisieten en decorstukken van voormalige tentoonstellingen, maritieme boeken en tijdschriften. Alles moet weg omdat het museum niet voldoende opslagruimte heeft.

Het museum heeft enkele bijzondere rekwisieten en decorstukken te koop. Zoals vier levensgrote met pin-ups beschilderde panelen van de expositie ‘Sex & the Sea’, de tentoonstelling waarin zeelieden hun intieme verhalen vertelden. Daarnaast zijn er ook unieke wandklokken van Karlsson en modellen van vuurtorens te koop tijdens deze uitverkoop. Ook te koop zijn dubbele maritieme boeken en tijdschriften van de museumbibliotheek.

Het museum opent om 11.00 uur haar deuren voor bezoekers. Het loont om vroeg op te staan, want dan is er de meeste keus. Maar ook voor diegene die geduld heeft is er voordeel: elk uur zal de prijs van de rekwisieten gaan zakken. De opbrengst wordt gebruikt voor restauratie van de collectie van het museum.

Meer informatie kun je vinden op www.maritiemmuseum.nl.

Onderwerpen:

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.