Pakjesboot 12 meert af bij FutureLand

In diverse havens in Nederland is het leukste vrachtschip van het jaar al gesignaleerd, Pakjesboot 12. De stoomboot is aanstaande zondag op de Maasvlakte. Bij Futureland wacht Sint een ontvangst. 

Ontdek de Rotterdamse haven samen met de Sint en zijn Pieten en vaar mee met de FutureLand Ferry door de nieuwste havens van Rotterdam. Of bekijk de havens in het donker en laat je verrassen door de veelvuldig verlichte schepen en terminals tijdens de sprankelende lichtjestours.

Rondvaart met Sint en Pieten

Stap zondag 25 november met het hele gezin aan boord van de FutureLand Ferry voor een dolle boottocht door de Rotterdamse haven met Sinterklaas en zijn Pieten. Na de vaartocht kunnen de kinderen samen met de Pieten, onder begeleiding van Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis), een mooie pietenmuts maken en een coole glitter tattoo laten zetten.

Programma

13.40 uur Opwachten Sinterklaas en Pieten bij FutureLand
13.50 uur Aankomst Sinterklaas en Pieten
14.00 uur Rondvaart met Sinterklaas en Pieten
15.30 uur Sinterklaas en Pieten bezoeken FutureLand
16.30 uur Uitzwaaien Sinterklaas en Pieten
Voor alle kinderen heeft de Sint een leuk presentje!

Voor deze Sinterklaasvaartocht geldt een speciaal tarief: alle passagiers, groot en klein, varen mee voor slechts € 7,95. Kinderen tot 3 jaar mogen zelfs gratis mee aan boord. Reserveer een plekje aan boord via futureland.nl.

Het knutselen van de pietenmuts en het zetten van een glitter tattoo kan tussen 11.00 en 16.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Materiaal en begeleiding zijn inbegrepen.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.