Rotterdamse Containerkopstukken gebundeld

Mainport Rotterdam is met afstand de grootste haven van Europa. Jaarlijks worden vele miljoenen containers overgeslagen. Deze positie wordt door velen geaccepteerd als een gegeven. Maar is dat terecht?

Rotterdamse Containerkopstukken, geschreven door Bart Kuipers, Dirk Koppenol, Hugo van Driel en Klara Paardenkooper, geeft een uniek kijkje in de opkomst van de containerlogistiek in de Maasstad aan de hand van een aantal portretten. Posthuma, Bast, Swarttouw, Poeth, Van Dongen, Kroes, Westerduin, Molenaar, Wormmeester, Scholten, Danser, Hoenders, Denis en Castelein. Deze veertien personen hebben in de afgelopen jaren een beslissende rol gespeeld in het verkrijgen en behouden van de marktleidende positie.

Bestel het boek op www.rotterdamsecontainerkopstukken.nl

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.