Kerstsfeer in FutureLand

Tijdens de kerstvakantie is FutureLand op Maasvlakte 2 ondergedompeld in kerstsfeer. Vanuit het informatiecentrum over de Maasvlakte en de haven worden sfeervolle lichtjestours georganiseerd met de FutureLand Ferry.

In de periode van 9 december tot en met 6 januari gooit de FutureLand Ferry om 17.00 uur de trossen los voor een sprankelende lichtjestour. Tijdens de korte winterdagen zijn er bijzondere vaartochten in het donker langs de moderne terminals van Maasvlakte 2. Dankzij de sprankelende verlichting wordt de Rotterdamse haven ook wel de grootste kerstboom van Nederland genoemd. Bewonder aan boord van de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en verwonder je over de talloze lichtjes. Een deskundige voorlichter vertelt tussendoor wetenswaardigheden over hetgeen je ziet, of dankzij de duisternis juist aan het zicht onttrokken is.

Ook binnen bij Futureland is genoeg te doen. Zet een VR bril op je neus in het interactieve informatiecentrum of laat de kinderen tijdens leuke workshops of de kidsquiz alles ontdekken over de modernste haven van de wereld. Een fossielenexpeditie op Tweede Kerstdag met het hele gezin kan ook.

Praktische informatie
De vaartocht duurt circa 1,5 uur. Tijdens de rondvaart kun je gebruik maken van een maaltijd. Reserveer de lichtjestour via www.futureland.nl.

Onderwerpen: ,

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.