Nieuwe directeur ad-interim voor Port of Zwolle

Herman van Loo wordt met ingang van 1 januari toegevoegd aan het directieteam van Havenbedrijf Port of Zwolle als directeur ad-interim. Hij is de opvolger van Marco Swenne, die 1 november afscheid nam van Port of Zwolle. Hij maakte de overstap naar Sweco.

Jeroen van den Ende, managing director, is blij met zijn benoeming en kijkt uit naar een goede samenwerking. Eén van de opdrachten van Van Loo is om het nautisch beheer en de havenverordeningen van de drie
gemeenten Zwolle, Kampen en Meppel samen te voegen tot één beleid. Met de aanstelling van Van Loo verwacht Port of Zwolle zich te kunnen door ontwikkelen om zo haar positie als logistieke hotspot te kunnen versterken.

Herman van Loo heeft een achtergrond in bedrijfsvoering en ervaring binnen de overheid. Sinds 2007 is hij directeur Bedrijfsvoering bij de gemeente Kampen. Daarnaast is hij voorzitter van de stuurgroep Talentenregio.

Onderwerpen:

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.