Bekijk North Sea Port vanuit de lucht [video]

De fusiehaven North Sea Port bestaat alweer een jaar. De havens zijn nu ook vanuit de lucht te zien. Vlieg in 45 seconden mee over het 60-kilometer lange havengebied vanaf de Noordzee, via Vlissingen en Terneuzen, over het Kanaal Gent-Terneuzen tot in het centrum van Gent.


Op 8 december 2017 werd de nieuwe naam bekendgemaakt voor de fusiehaven van het Nederlandse Zeeland Seaports (met de havens van Vlissingen en Terneuzen) en het Vlaamse/Belgische Havenbedrijf Gent. North Sea Port gaat voor het Noordzeegebied.

De naam is bewust internationaal en geeft de grensoverschrijdende fusiehaven een unieke plaats in het hart van Europa. North Sea Port is de tiende haven van Europa inzake goederenoverslag via zeevaart en de derde wat toegevoegde waarde betreft.

Geniet van de unieke luchtbeelden van North Sea Port, het grensoverschrijdende havengebied van 9.300 hectare groot waar bijna 100.000 mensen werken.

Onderwerpen:

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.