Ruud Vat ontvangt Boeganker Havenbedrijf Rotterdam

Ruud Vat, oprichter en oud-directeur van NeeleVat Logistics, is maandag onderscheiden met het Boeganker van Havenbedrijf Rotterdam. In zijn toelichting prees Ronald Paul, chief operating officer van Havenbedrijf Rotterdam, Vat onder andere voor zijn ondernemerschap en de rol die hij reeds jarenlang als ambassadeur en als boegbeeld voor de Rotterdamse haven vervult.

‘Vat Logistics was het eerste bedrijf dat op het Distripark Eemhaven neerstreek’, aldus Paul. ‘Inmiddels is Neele-Vat uitgegroeid tot een pijler onder het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond als het gaat om distributie en warehousing.’

Paul prees de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen van Neele-Vat ook voor zijn maatschappelijke betrokkenheid en grote inzet voor de sector in diverse gremia als TLN, het Topteam Logistiek, Deltalinqs en Nederland Distributieland.

Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens het Fenex-diner, waarbij Vat afscheid nam als bestuurslid van die organisatie. Sinds de instelling van de onderscheiding in 2006 is Vat de 36e persoon die de eer van het Boeganker namens het Havenbedrijf Rotterdam ten deel valt.

Foto: Ruud Vat (l.) ontvangt het Boeganker uit handen van Ronald Paul (r.) van het Havenbedrijf Rotterdam (foto: Nieya van Nie)

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.