Rondleiding bij Prodock in Week van de Circulaire Economie

Tijdens de Week van de Circulaire Economie, die van 14 tot en met 18 januari plaatsvindt, laat Port of Amsterdam zien wat op dat vlak is bereikt en wat de plannen zijn om in 2050 volledig circulair te zijn.

Op maandag 14 januari opent innovatiehub Prodock zijn deuren voor een exclusieve tour. Het programma start om 11.00 uur met een presentatie van James Hallworth (commercieel manager Circular & Renewable Industry bij Port of Amsterdam) en Prodock-manager Samantha Mannaert. Daarna volgt de rondleiding. Om 12:30 uur is de afsluiting met koffie en thee.

Aanmelden kan via een e-mail naar Samantha.Mannaert@Portofamsterdam.com. Het aantal plaatsen is beperkt.

Auteur: Martin Dekker

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.