Havenbedrijf Antwerpen op tournee om ‘Haventoppers’ te bedanken

Het Havenbedrijf Antwerpen gaat deze week (van 21 tot en met 25 januari) op tournee om medewerkers van bedrijven in het havengebied te bedanken voor hun inzet afgelopen recordjaar. Voor de campagne ‘Haventoppers’ doorkruist een ‘Haventopperskraam’ het havengebied en deelt de bemanning kleurrijke sjaals uit.

‘Het zijn de meer dan 60.000 havenmedewerkers die ervoor zorgden dat Port of Antwerp in 2018 opnieuw kon uitpakken met recordcijfers’, licht het Havenbedrijf het idee voor de campagne toe. ‘Elke dag springen ze op hun fiets of trotseren files om in een van de vele havenbedrijven het beste van zichzelf te geven. Ze deden een topjob.’

Uitzonderlijk jaar

Jacques Vandermeiren, CEO van het Havenbedrijf zegt: ‘2018 was een uitzonderlijk jaar voor de Antwerpse haven, en dat hebben we te danken aan de duizenden havenmedewerkers die er elke dag opnieuw 100 procent voor gaan. Zij schrijven samen de toekomst van de haven. Deze Haventoppers verdienen een welgemeende dankjewel, vandaar deze actie.’

De Haventopperskraam bezoekt het hele havengebied en zal onder andere stoppen bij de Gaarkeuken 110, de Zandvlietsluis en de Zuidnatie. Ook op DeWaterbus en de fietsbus kunnen havenmedewerkers het Haventoppersteam tegenkomen en een sjaal uitkiezen.

Auteur: Martin Dekker

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.