sprekers management in logistics

Eerste sprekers Management in Logistics 2019 bekend

De eerste sprekers van ‘Management in Logistics 2019‘ op donderdag 21 maart in Den Bosch zijn bekendgemaakt. Tijdens deze dag, bedoeld voor managers bij logistieke organisaties, komen in één dag Sales, Marketing, IT, HRM en Finance uitgebreid aan bod. 

Met een diverse samenstelling aan praktijkcases van collega’s uit de logistieke sector, specialisten van daarbuiten en leerzame workshops belooft het een inspirerende dag te worden. Onder meer de volgende sessies staan op het programma:

Kopman aan het woordRaymond Riemen, Broekman Logistics (Plenair)
e CEO van Broekman Logistics is een havenman in hart en nieren. Een ondernemer met visie. Met zijn blik op de toekomst gericht speelt hij in op de (internationale) veranderingen binnen de markt. De dagvoorzitter gaat met de in 2013 verkozen Havenman van het jaar in gesprek. Hoe stuurt hij het alsmaar groeiende bedrijf binnen deze roerige tijden aan? En wat zijn toekomstplannen voor het sterk groeiende Broekman Logistics.

Data analytics start met een goede vraag, nooit met de data?Robert-Frans Niers, Argusi (IT)
Alle bedrijven beschikken over data en zijn op zoek naar manieren om deze in te zetten ten behoeve van supply chain optimalisatie. Maar hoe? Het begint allemaal met een duidelijke data strategie. Pas daarna wordt de benodigde data erbij gezocht. Maar hoe en waar begin je? In deze sessie gaan we in hoe een data strategie kan worden opgesteld en hoe je de benodigde data kan vergaren.

Digital sales, de sales leads generator van nu – Jan-Hein Reeringh, Damen Shipyards (Marketing)
Damen Shipyards genereert leads voor sales door middel van digital marketing. Leer van Jan-Hein Reeringh hoe online marketing bijdraagt aan de verkoop van schepen. Hij vertelt aan de hand van zijn ervaring en geleerde lessen hoe jij met weinig budget en een gratis tool als Mailchimp ook het verschil kan maken. En het belangrijkste: ‘It’s all about our attitude’.

Andere bevestigde sprekers zijn: Christa Joan Stoekenbroek, Havenbedrijf Rotterdam – Marten van der Velden, Portbase – Marieke de Rouw, Jan de Rijk Logistics – Max van Rijssel, Grant Thornton – Rutger Bonsel, Broekman Logistics – Ton Rodenburg, ARA – Inge Vergouwen, XPO – Ron van Gils, StoryDoing – Eefje van der Hars, iSHARE.

Kijk voor het volledige programma of om je aan te melden op de website.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.