Boskalis haalt groot contract binnen voor LNG-transport

Boskalis heeft een belangrijk contract binnengesleept voor het transport van een groot aantal modules naar een LNG-export faciliteit in Noord-Amerika.

De contractwaarde bedraagt circa 55 miljoen dollar met opties tot meerwerk met een waarde tot 30 miljoen dollar. De werkzaamheden omvatten het logistiek management en transport van een groot aantal modules van een productiewerf in China naar Noord-Amerika.

Bezetting

Het contract zorgt vanaf het tweede kwartaal 2021 tot het derde kwartaal 2022 voor een bezetting van twee high-end zware-ladingschepen met open achtersteven. Dit project komt volgens Boskalis tegemoet aan de stijgende energieconsumptie waarbij LNG een belangrijke schakel vormt in de energietransitie.

Onderwerpen: ,

Auteur: Kim van Dijk

Kim van Dijk is hoofdredacteur van Mainport Magazine en schrijft ook regelmatig voor Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.