Euroports komt in handen van R-Logitech

Terminal-operator Euroports komt in handen van het in Monaco gevestigde investeringsfonds R-Logitech, dat onderdeel is van de Monaco Resources Group.

R-Logitech meldt in een summiere verklaring met steun van institutionele investeerders overeenstemming te hebben bereikt over de acquisitie van Euroports Holdings Sàrl. Dat beheert ruim dertig overslagterminals, in hoofdzaak in Europa. Gezamenlijk zijn ze goed voor de overslag van meer dan zestig miljoen ton goederen per jaar

Investeerders

Wie er schuil gaan achter de Monegaskische vehikels is niet duidelijk. Monaco Resources Group houdt zich onder meer bezig met de productie van en handel in grondstoffen als aluminium en koper en een reeks agrarische producten. De institutionele investeerders zijn de Belgische en Vlaamse overheidsinvesteringsmaatschappijen FPIM en PMV.

Auteur: Rob Mackor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.