Commercieel directeur Warburg weg bij North Sea Port

Marjolein Warburg vertrekt als commercieel directeur bij havenbedrijf North Sea Port. Per 1 april zal het contract worden ontbonden.

Het vertrek van Warburg wordt bevestigd door North Sea Port. Het havenbedrijf wil verder niet ingaan op de reden van de ontbinding van het contract.

Gelekte mail

Warburg startte bijna twee jaar geleden bij het havenbedrijf dat toen nog Zeeland Seaports heette. Ze kwam over van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) waar ze dertien jaar werkte. Warburg raakte al in de zomer van 2017 in opspraak na een gelekte mail met het Vlissingse bedrijf Dutch Offshore Contractors waarin ze collega’s zwart zou maken. Ook andere bedrijven bekritiseerden haar manier van communiceren. Dat meldt Omroep Zeeland over het vertrek van de commercieel directeur. Warburg zat sinds oktober 2018 ziek thuis. Over de opvolging van Warburg is nog niets bekend.

Auteur: Kim van Dijk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.