Rhenus verslaat North Sea Port in finale Breakbulk tafelvoetbal

Port of Rotterdam en RPPC brachten havens en bedrijven op sportieve wijze samen tijdens Breakbulk Europe 2019 met de organisatie van het Breakbulk Championship Table Football. Acht teams namen het tegen elkaar op aan de lange tafel voor twaalf personen. Rhenus Logistics kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

In de Biergarten van de Messe in Bremen namen Port of Antwerp, North Sea Port, Port of Amsterdam, Van der Vlist Transport Group, Spliethoff Group, Rhenus Logistics, Broekman Logistics en Port of Rotterdam het tegen elkaar op. Op fanatieke wijze werd gestreden om de begeerde titel. Zo maakten Amsterdam en Rotterdam er bijna een echte klassieker van. Geen van beiden ging echter met de eerste prijs aan de haal. Rhenus Logistics mocht de beker in ontvangst nemen na een spannende finale tegen North Sea Port.

Breakbulk Europe 2019

Alle deelnemende bedrijven waren aanwezig tijdens Breakbulk Europe 2019. De beurs trok veel belangstelling en met name de verschillende Europese havens waren goed vertegenwoordigd tijdens de show.

Een uitgebreide reportage is later vandaag te zien op de site en ook in ons magazine zullen we hier aandacht aan besteden. Nog geen abonnement? Vraag er hier een aan.

Auteur: Kim van Dijk

Kim van Dijk is hoofdredacteur van Mainport Magazine en schrijft ook regelmatig voor Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.