6000 hardlopers trotseren regen tijdens Harbour Run

De jaarlijkse Harbour Run werd dit jaar gekenmerkt door veel regen. Geen probleem voor de ruim 6000 hardlopers die zondag gewoon deelnamen aan de run vol obstakels door de Rotterdamse Waalhaven.

Het startschot voor de Harbour Run werd dit jaar gegeven door Wick Bornet, havenman van het jaar. Elk kwartier vertrokken ruim 350 deelnemers, na een energieke warming-up gegeven door De Bunk’r, het parcours op.

Businessteams
Met obstakels als Rotterdam Make It Happen, Container Wall, Fender Rocks, Monkeybars en de Quarterpipe, was het voor de deelnemers van groot belang om goed samen te werken. Er deden dan ook 200 businessteams mee aan het evenement. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en kondigt meteen de datum voor de volgende editie aan: 4 oktober 2020. 

Auteur: Kim van Dijk

Kim van Dijk is hoofdredacteur van Mainport Magazine en schrijft ook regelmatig voor Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.