Margreet Poot nieuw hoofd Legal Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam heeft per 15 oktober een nieuwe hoofd Legal in de persoon van Margreet Poot.

Ze stapt over van het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, waar ze hoofd is van de afdeling Legal Operations & Innovation. Poot heeft ruim tien jaar voor het advocatenkantoor gewerkt, onder meer ook als hoofd Knowledge Management & Development. Ze heeft onder meer in Leiden en Rotterdam gestudeerd.

Van Zoelen

Poot volgt Frans van Zoelen op die enige tijd geleden aangaf zich de laatste twee jaar van zijn loopbaan te willen richten op ‘inhoudelijke vraagstukken waar veel tijd in geïnvesteerd moet worden en waar zijn expertise en ervaring goed van pas komen’.

Auteur: Rob Mackor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.