‘Natte’ advocaten van Smallegange stappen over naar Van Traa

Drie ‘natte’ advocaten van het Rotterdamse kantoor Smallegange zijn per begin dit jaar overgestapt naar de grotere branchegenoot Van Traa.

Het gaat om Hans Flameling (advocaat medewerker, links op de foto), Richard Latten (partner, midden) en Bas Neureiter di Torréro (advocaat-stagiair, rechts), die nu deel uitmaken van de praktijkgroep Transport & Logistiek van Van Traa. Hun specialismen zijn maritiem en algemeen transportrecht, alsmede spoorrecht. Smallegange telt na het vertrek van het drietal nog zes advocaten.

Band met de regio

Vincent Pool is managing partner bij Van Traa en zegt dat de vraag naar specialistische juridische diensten toeneemt door de hogere eisen die worden gesteld aan de marktsectoren die het kantoor bedient. ‘Hun kennis en ervaring zijn een waardevolle aanvulling voor ons kantoor, de transportpraktijk en onze cliënten en benadrukken onze band met de regio Rijnmond en de haven van Rotterdam’, aldus Pool.

Van Traa maakte vorige week bekend dat het een kantoor een samenwerking is aangegaan met Customs Knowledge uit Heerenveen. De laatste krijgt daarmee een betere toegang tot de Rotterdamse markt, de eerste haalt zo expertise op het gebied van douanerecht in huis. Van Traa telt nu 61 medewerkers.

Auteur: Rob Mackor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.