Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Rotterdam Maritime Capital of Europe: altijd een voetlengte voor

Rotterdam is de thuishaven van het meest complete en competitieve maritieme netwerk ter
wereld. In een straal van 30 kilometer is alles aanwezig en dichtbij: industrie, verladers,
rederijen, makers, financiers, verzekeraars, transport, grondstoffenhandelaren, scheepsbouwers
maar ook hightech start-ups, gespecialiseerde opleidingen en innovatieve onderzoekscentra.
Alles dichtbij maakt samenwerken makkelijk. Want afspraken gaan snel, snelheid en kwaliteit
zorgen voor concurrentievoordeel. Zakendoen in de maritieme hoofdstad van Europa betekent ook dat je in de voorhoede zit van de nieuwe economie met als thema’s digitalisering, energietransitie en circulariteit. Stad en regio staan internationaal hoog aangeschreven omdat we durven pionieren, voortdurend innoveren
en op alle niveaus talent ontwikkelen.

Rotterdam Maritime Capital of Europe

rotterdammaritimecapital.com

Port of Zwolle

Multimodaal vervoer neemt een steeds belangrijkere positie in bij het binnenlandse transport en het transport richting Oost-Europa. Port of Zwolle, met havens in Zwolle, Kampen en Meppel, is een strategische partner in dit geheel. Het ligt bijzonder gunstig op de lijn tussen de grote zeehavens Rotterdam, Amsterdam en het gelegen achterland. Port of Zwolle biedt veel mogelijkheden voor het afhandelen van verschillende soorten ladingen. Ongeveer 200 bedrijven doen dagelijks zaken vanuit dit havengebied. Met vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij de hele wereld.

Port of Zwolle

portofzwolle.nl

RPPC, persoonlijk contact in een digitale wereld

Ondanks dat de wereld om ons heen in hoog tempo verandert en digitaliseert, is persoonlijk contact in de logistieke keten van essentieel belang. Logistiek is maat- en mensenwerk. Alles draait om relaties en vertrouwen.De RPPC biedt internationale netwerkmogelijkheden waar persoonlijk contact centraal staat. Sinds de oprichting in 1933 heeft de RPPC waardevolle contacten opgebouwd in binnen- en buitenland met onder andere burgemeesters, havenwethouders, directeuren en bestuursvoorzitters van een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze contacten openen deuren voor onze leden.

Rotterdam Port Promotion Council

rppc.nl

Valvoline, leidinggevend in de motorolie-industrie

Met meer dan 150 jaar succes kan Valvoline bogen op de rijkste geschiedenis in de motorolie-industrie. Dankzij continue innovaties en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie, met miljoenen trouwe klanten over de hele wereld. Valvoline biedt een omvangrijk portfolio van kwaliteitsoliën, koelvloeistoffen, smeervetten en onderhoudsproducten die volgens de laatste kwaliteitsnormen zijn getest en goedgekeurd. De smeermiddelenleverancier beschikt over een wereldwijd netwerk van R&D centers en technische specialisten waar dagelijks gestreefd wordt naar de ontwikkeling van de beste producten. Valvoline test de olien zowel in het lab als in de praktijk en geeft persoonlijke adviezen over de beste toepassingen en optimalisatie van standtijden van uw gehele vloot.

Valvoline

www.valvoline.com