Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Port of Zwolle

Multimodaal vervoer neemt een steeds belangrijkere positie in bij het binnenlandse transport en het transport richting Oost-Europa. Port of Zwolle, met havens in Zwolle, Kampen en Meppel, is een strategische partner in dit geheel. Het ligt bijzonder gunstig op de lijn tussen de grote zeehavens Rotterdam, Amsterdam en het gelegen achterland. Port of Zwolle biedt veel mogelijkheden voor het afhandelen van verschillende soorten ladingen. Ongeveer 200 bedrijven doen dagelijks zaken vanuit dit havengebied. Met vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij de hele wereld.

Port of Zwolle

portofzwolle.nl

RPPC, persoonlijk contact in een digitale wereld

Ondanks dat de wereld om ons heen in hoog tempo verandert en digitaliseert, is persoonlijk contact in de logistieke keten van essentieel belang. Logistiek is maat- en mensenwerk. Alles draait om relaties en vertrouwen.De RPPC biedt internationale netwerkmogelijkheden waar persoonlijk contact centraal staat. Sinds de oprichting in 1933 heeft de RPPC waardevolle contacten opgebouwd in binnen- en buitenland met onder andere burgemeesters, havenwethouders, directeuren en bestuursvoorzitters van een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze contacten openen deuren voor onze leden.

Rotterdam Port Promotion Council

rppc.nl

Watertalent, onderdeel van Talentium Careerportals

Watertalent is het carrière- en promotieplatform voor de Haven & Industrie. Als onderdeel van Talentium Careerportals promoten wij werkgevers in de alle havenregio’s, tonen wij recente vacatures en maken we belangrijke ontwikkelingen zichtbaar. Hiermee levert Watertalent consequent een meetbare positieve bijdrage aan het imago van de Haven en Industrie.

Watertalent

watertalent.nl

Valvoline, leidinggevend in de motorolie-industrie

Met meer dan 150 jaar succes kan Valvoline bogen op de rijkste geschiedenis in de motorolie-industrie. Dankzij continue innovaties en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie, met miljoenen trouwe klanten over de hele wereld. Valvoline biedt een omvangrijk portfolio van kwaliteitsoliën, koelvloeistoffen, smeervetten en onderhoudsproducten die volgens de laatste kwaliteitsnormen zijn getest en goedgekeurd. De smeermiddelenleverancier beschikt over een wereldwijd netwerk van R&D centers en technische specialisten waar dagelijks gestreefd wordt naar de ontwikkeling van de beste producten. Valvoline test de olien zowel in het lab als in de praktijk en geeft persoonlijke adviezen over de beste toepassingen en optimalisatie van standtijden van uw gehele vloot.

Valvoline

www.valvoline.com