Tineke Netelenbos in Raad van Advies Port of Zwolle

Oud-minister van Verkeer en Waterstaat, en voormalig voorzitter van redersvereniging KVNR, heeft zitting genomen in de nieuwe Raad van Advies van Port of Zwolle.

Havenbedrijf Port of Zwolle, met havens in Zwolle, Kampen en Meppel, heeft per oktober een raad van advies ingesteld. Deze raad naast Tineke Netelenbos, gevormd door Koen Overtoom, CEO Havenbedrijf Amsterdam en Bart Kuipers, van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De Raad van Advies is ingesteld voor de directie van Port of Zwolle als raadgevend klankbord en denktank bij het volgen van en anticiperen op ontwikkelingen en trends in de sector Logistiek en Transport. Daarbij heeft de directie ernaar gestreefd om in de raad van advies een zo breed mogelijke kennis en expertise te verzamelen.

Jeroen van den Ende en Marco Swenne, de directie van Port of Zwolle, zijn blij met de bereidheid van Overtoom, Kuipers en Netelenbos en verwachten met hen het havengebied van Zwolle verder te ontwikkelen. De drie leden van de coöperatie Port of Zwolle, de gemeenten Zwolle, Meppel en Kampen, hebben dan ook hun goedkeuring gegeven.

Onderwerpen:

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.