North Sea Port Event in het teken van grensoverschrijdend ondernemen

Het jongste havenbedrijf van Nederland én België opent de deuren. Op vrijdag 22 juni vindt het Havencongres North Sea Port plaats, de opvolger van het jaarlijks door NT Publishers georganiseerde evenement Havencongres Zeeland.

Het thema van de bijeenkomst is ‘Grenzeloos Ondernemen’, een directe verwijzing naar het feit dat de Nederlandse havens van Zeeland (Terneuzen en Vlissingen) fuseerden met de Vlaamse haven van Gent. Uiteraard wordt ingegaan op de actuele ontwikkelingen in en rond deze havens, met speciale aandacht voor de energietransitie, duurzaam ondernemen, de aanleg van een groot zonen-energiepark én de gevolgen van de Brexit voor bedrijven die in de drie havens actief zijn.

Speciale gast

Dagvoorzitter tijdens het event, dat dit jaar in Vlissingen zal plaatsvinden, is Joris van Poppel, verslaggever bij de NOS en voormalig NOS-correspondent in België – ook hij representeert het thema ‘grenzeloos’ deze dag.

Speciale gast is Jan Hendrik Dronkers, DG Luchtvaart en Maritieme Zaken van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. Hij zal spreken over North Sea Port als grensoverschrijdende haven in het hart van de regio.
21 juni, CCXL Theater in Vlissingen. Kijk hier voor het programma en de sprekers en praktische informatie.

Onderwerpen: ,

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.