Haven Amsterdam komt met digitale bedrijvengids

Port of Amsterdam heeft de digitale bedrijvengids Portle gelanceerd. Deze nieuwe zoekmachine ontsluit alle bedrijven en terminals, die gevestigd zijn en zaken doen in en rondom de Amsterdamse haven. Portle moet de online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten van de havenbedrijven.


Hoe vind je het juiste bedrijf, de geschikte partner in de haven van voorkeur? Het antwoord is in een paar muisklikken te vinden op https://portle.portofamsterdam.com. Met deze digitale bedrijvengids wil Port of Amsterdam haar klanten en potentiële klanten helpen gericht bedrijven in de haven te vinden.

Papieren versie verdwijnt

Categorieën en slimme zoekfuncties maken zoeken in Portle eenvoudig. Zo kan worden gezocht op bedrijven en terminals, sectoren en ladingstromen. In de nieuwe bedrijvengids, die de papieren versie vervangt, is alle relevante bedrijfsinformatie te vinden en staan alle soortgelijke bedrijven op een rij.

Portle is een bèta versie. Binnenkort volgen er meer bedrijven en diensten. Portle is een tool ontwikkeld door en met klanten in de Amsterdamse haven en is onderdeel van de digitale ambitie van havenbedrijf Port of Amsterdam. De digitale haven moet de Amsterdamse haven sneller, slimmer en schoner maken om optimaal kansen te benutten die zich voordoen op logistiek en industrieel gebied.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.