Nieuw event: Project Cargo Summit

Bepaalde vracht kan alleen worden vervoerd met behulp van gespecialiseerde uitrusting, zoals zware liften en kranen. Het zijn uiterst complexe operaties, afhankelijk van precisie, knowhow en inzicht in huidige trends en technologieën. Tijdens het nieuwe evenement Project Cargo Summit staat zware lading en exceptionele transporten centraal. 

Voor het eerst wordt op woensdag 12 en donderdag 13 september in Rotterdam Project Cargo Summit
georganiseerd, door NT Publishers. Het internationale evenement is dé ontmoetingsplek voor beslissers en experts die in Noordwest-Europa actief zijn in het snel groeiende en specialistische breakbulk-segment projectlading.

Een tweedaagse conferentie vormt de ruggengraat van Project Cargo Summit. Vooraanstaande sprekers uit de branche, onderzoekers en bestuurders schetsen de huidige en toekomstige ontwikkelingen. Ook vindt er beide dagen een beurs plaats en zijn er workshops.

Belangrijkste uitdagingen

Er is veel vraag naar mogelijkheden in dit segment van de transport- en logistieke sector.Gelegen in een van de authentieke Rotterdamse industriële locaties, de ‘Onderzeebootloods’ op het RDM-terrein, combineert Project Cargo Summit diepgaande informatie, zakelijke kansen en netwerken in stijl.

Het conferentieprogramma zal zich concentreren op de belangrijkste uitdagingen voor project cargo professionals, toekomstige marktontwikkelingen, technisch innovaties en het perspectief van verladers. Leiders in de industrie, marktonderzoekers, ondernemers en havenvertegenwoordigers delen hun inzichten over alle aspecten van heavy lift en projectlading. Waar zijn de olieprijzen in de komende vijf jaar en hoe zullen ze de industrie beïnvloeden?
Zal offshore wind echt de grootste zakelijke driver blijken te zijn? En welke kansen biedt ontmanteling? 
Leer alles over het achterlandvervoer. 

Kaarten voor de beurs kosten € 75,- per stuk (exclusief 21% btw). De lunch en deelname aan de workshops zijn daarbij inbegrepen. www.projectcargosummit.com

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.