Amsterdam wil superjachten in de haven

Met de slogan ´Amsterdam Your Superyacht Destination´ #AmsterdamYSYD, gaan HISWA Holland Yachting Group en Port of Amsterdam het ruime aanbod van ligplaatsen midden in het centrum van de stad onder de aandacht brengen bij de doelgroep.

In mei maakten de twee partijen hun ambitie bekend om Amsterdam op de kaart te zetten als belangrijke bestemming voor superjachten. De afgelopen twee maanden kwamen meer dan tien drijvende paleizen naar Amsterdam.

Noordelijke bestemmingen

De uitstekende bereikbaarheid, de aantrekkelijkheid van de stad, de getijloze ligplaatsen en de mogelijkheid om vanuit Amsterdam andere noordelijke bestemmingen zoals Londen, Hamburg, Kopenhagen of de Fjorden te bezoeken, verhoogt de aantrekkelijkheid van Amsterdam als bestemming.

Op de Monaco Yacht Show 2018, die van 26 tot en met 29 september gehouden wordt, lanceert Amsterdam deze boodschap in het Holland Paviljoen.

Auteur: Nathalie Montfoort

Nathalie Montfoort is hoofdredacteur van Mainport en redacteur bij Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.