Havenbedrijf Rotterdam benoemt vertegenwoordiger in Hamburg

Havenbedrijf Rotterdam heeft Michiel Messchaert (1955) benoemd als vertegenwoordiger in Hamburg. De Nederlander woont en werkt al twintig jaar in de Duitse havenstad. Hij zal het persoonlijk contact zijn voor bedrijven, autoriteiten en organisaties in de regio Hamburg.

Als Rotterdam Representative zal Michiel Messchaert zich inzetten om het aantal relaties in Hamburg en omgeving uit te breiden en vertegenwoordigt hij de belangen van de haven van Rotterdam.

Deepsea en forwarders

Michiel Messchaert heeft ruim 37 jaar ervaring op het gebied van deepsea carriers en forwarders. Hij startte zijn carrière bij Nedlloyd, waar hij diverse managementfuncties vervulde. In 1999 verhuisde hij naar Hamburg. Daar was hij achtereenvolgens verantwoordelijk voor de Duitsland-organisatie van P&O Nedlloyd, Director Key Client Management bij rederij Maersk en Global Commercial Director Air & Ocean bij JCL Logistics.

foto: Port of Rotterdam

Auteur: Martin Dekker

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.